Elst

P&O adviseur

Functie omschrijving

Gemeente Overbetuwe

We zijn een moderne, informele organisatie, waar de lijnen kort zijn. Onze koers geeft ons richting én biedt ons voldoende ruimte om flexibel in te spelen op actuele ontwikkelingen. Als organisatie zijn we volop bezig om (andere) manieren van samenwerken te ontwikkelen met onze omgeving. Kijk voor meer informatie over de gemeente op www.overbetuwe.nl.

Omschrijving team waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:

Team Strategie, Personele en Juridische Zaken

Het team is onderdeel van het domein Dienstverlening en bestaat uit ruim 20 medewerkers in de clusters P&O, PSA (Personeels- en Salarisadministratie), Inkoop & Juridisch. Doel van het team is het op integrale wijze verzorgen van interne adviezen, beleidsvorming en ondersteuning op het brede gebied van bedrijfsvoering.

Cluster P&O

Het cluster bestaat uit een senior P&O-adviseur/beleidsmedewerker, een P&O-beleidsmedewerker en 3 P&O-adviseurs, eventueel aangevuld met projectmedewerkers met een specifieke deskundigheid. In samenwerking met je P&O-collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, actualiseren, uitvoeren van en adviseren over (onderdelen van) het P&O-beleid.

Functie eisen (1) en -wensen (•)

Eisen:

  1. Opleidingsbij gemeentelijke organisatie(s); • Kandidaat beschikt over een relevante afgeronde HBO/ opleiding op P&O/HR gebied of vergelijkbaar •
  2. WerkervaringsKandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in deze functie (of vergelijkbaar) Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in deze functie (of vergelijkbaar) bij middelgrote gemeentelijke organisatie(s). • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met werken met youforce. Kandidaat heeft aantoonbare ervaring op het specifieke taakveld personeelsontwikkeling; Kandidaat heeft aantoonbare ervaring bij het ondersteunen en adviseren van teammanagers en medewerkers
  3. De interviews zullen plaatsvinden op 31 oktober 2024. Wij vragen u hier alvast rekening mee te houden

Wensen:

  • Het beoordelingsteam beoordeelt de mate waarop de CV van de kandidaat aansluit bij de beschrijving van het functieprofiel: - Het CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (100%) - Het CV sluit goed aan bij onze uitvraag (50%) - Het CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (0%)

Algemeen

Heb je interesse in deze functie?
Reageer dan via de website van www.zuidprofs.nl voor de meest uitgebreide terugkoppeling.
En let op, want voor onze functies geldt:
  • De meeste functies zijn tijdelijke functies voor een langere periode. Soms met uitzicht op vast.
  • ZZP is niet altijd mogelijk.
  • Goede beheersing van het Nederlands is voor alle functies vereist
  • Ervaring bij een overheidsorganisatie is een grote pré, soms een eis.
  • We ontvangen graag jouw CV in het Nederlands, liefst in Word format.
  • Vermeld je functies en werkzaamheden inclusief jaartallen en maanden, meest recente bovenaan.

Locatie

Elst

Je kunt reageren tot

25.10.2024

Contactpersoon

Robot

Benieuwd?

Meer weten over ZuidProfs? Over de manier waarop wij de beste kandidaten vinden voor je vacature? Of wat je mogelijkheden zijn als je via ZuidProfs aan het werk gaat?

Neem contact op