Doetinchem

Projectleider en adviseur ICT

Functie omschrijving

Team ICT Samenwerking

De gemeente Doetinchem levert gestandaardiseerde kantoorautomatiseringsdiensten aan 5 gemeenten en 6 aan deze gemeenten verbonden partijen in de regio Achterhoek. De diensten worden geleverd aan ongeveer 2.700 medewerkers verspreid over deze 11 organisaties.

Functieomschrijving

Het leveren, beheren en ondersteunen van deze gestandaardiseerde kantoorautomatiseringsdiensten doen we centraal vanuit team ICT Samenwerking. Team ICT Samenwerking is ongeveer 40 personen groot en bestaat uit verschillende functies waaronder: servicedesk, technisch applicatiebeheer, technisch specialist, projectleider, coördinator en accountmanager. Projecten die we uitvoeren worden in de basis uitgevoerd met de medewerkers van het team die ook in de operatie werkzaam zijn.

Projecten en Veranderingen

De ICT Samenwerking is ontwikkeld tot het punt dat het op jaarbasis een groot aantal veranderingen uitvoert. Deze veranderingen zijn op meerdere disciplines, waaronder technisch, organisatorisch en procesmatig. Als de veranderingen meerdere medewerkers of meerdere organisaties raakt of een grote impact heeft, worden deze veelal in projectvorm uitgevoerd.

Behoefte aan Projectleiderscapaciteit

De ICT Samenwerking heeft daarom behoefte aan projectleiderscapaciteit. Deze capaciteit wordt ingevuld door 2 projectleiders in dienst, samen 72 uur per week. Daarnaast is de ICT Samenwerking voor 24 uur per week op zoek naar externe projectleiderscapaciteit. Dit betreft projectleiderscapaciteit welke ingezet zal worden voor complexe en organisatieoverstijgende projecten. Daarnaast heeft de ICT Samenwerking behoefte aan externe capaciteit van een adviseur ICT Samenwerking voor gemiddeld 4 uur per week.

Functie eisen (1) en -wensen (•)

Eisen:

  1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider bij een overheidsorganisatie; Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmanagementmethodieken; Aantoonbare kennis van en ervaring met een ICT-infrastructuur van Enterprise omvang; Aantoonbare ervaring met advisering op strategisch en tactisch niveau
  2. HBO+ werk- en denkniveau

Wensen:

  • Borging kwaliteit door eerder behaalde resultaten
  • Ervaring
  • Resultaatgerichtheid
  • Communicatie en samenwerken
  • Flexibiliteit
  • Coaching en ondersteuning projectleiders

Algemeen

Heb je interesse in deze functie?
Reageer dan via de website van www.zuidprofs.nl voor de meest uitgebreide terugkoppeling.
En let op, want voor onze functies geldt:
  • De meeste functies zijn tijdelijke functies voor een langere periode. Soms met uitzicht op vast.
  • ZZP is niet altijd mogelijk.
  • Goede beheersing van het Nederlands is voor alle functies vereist
  • Ervaring bij een overheidsorganisatie is een grote pré, soms een eis.
  • We ontvangen graag jouw CV in het Nederlands, liefst in Word format.
  • Vermeld je functies en werkzaamheden inclusief jaartallen en maanden, meest recente bovenaan.

Locatie

Doetinchem

Je kunt reageren tot

28.10.2024

Contactpersoon

Robot

Benieuwd?

Meer weten over ZuidProfs? Over de manier waarop wij de beste kandidaten vinden voor je vacature? Of wat je mogelijkheden zijn als je via ZuidProfs aan het werk gaat?

Neem contact op