Zuid-Holland

Projectassistent Gebiedsontwikkeling

Functie omschrijving

Let op

Omdat de inhoud van deze opdracht een verhoogd risico met zich brengt voor de arbeidsrelatie/verhouding van de Opdrachtgever naar een zzp’er toe (indicatie: schijnzelfstandigheid/arbeidsovereenkomst), is het niet mogelijk om deze opdracht als zzp’er uit te voeren. Zzp’ers hebben wel de mogelijkheid te kunnen reageren op de opdracht, maar wanneer de opdracht aan een zzp’er gegund wordt, dient hij/zij in dienst te gaan op detacheringsbasis om de opdracht uit te kunnen voeren.

Organisatie

Wij zijn een 100.000 plus gemeente, onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband Holland Rijnland en deelnemer aan de G40. In de groen-blauwe stad midden in het Groene Hart vind je een unieke combinatie van stedelijke projecten en ruimtelijke vraagstukken in een landelijk gebied. 132,5 km², waarvan 6 km² water en 8 kernen, midden in het Groene Hart: dat is Alphen aan den Rijn.

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Samenwerkingsgericht, resultaatgericht, klantgericht en veranderingsbereid zijn onze kerncompetenties. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Opdracht

De projectassistent werkt vanuit het thuisteam Projectmanagement Gebiedsontwikkeling dat uit ruim 30 medewerkers bestaat. Binnen het team werken projectleiders, planeconomen, projectondersteuners en beleidsadviseurs wonen samen aan verschillende projecten. Dat doen we in samenwerking met andere teams binnen de gemeente en externe partners.

In je werk ondersteun je de projectleider en projectgroep door het plannen en voorbereiden van bijeenkomsten en het onderhouden van contacten. Je houdt de voortgang van de projectplanning in de gaten en verzorgt de projectadministratie. Samen met de projectleider en projectgroep zorg je voor de projectrapportages en andere documenten, zoals voorstellen voor het college van B&W en gemeenteraad. Je zorgt voor de ondersteuning bij het inzetten van communicatiemiddelen binnen jouw projecten. En je pakt zelfstandig deelprojecten op die passen bij jouw ervaring.

Functie eisen (1) en -wensen (•)

Eisen:

  1. Minimale 3 jaar aantoonbare werkervaring als project assistent binnen een gemeente
  2. Aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van een projectleider
  3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau

Wensen:

  • Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van ruimtelijke ordening, planologie of stedelijke ontwikkeling
  • Aantoonbaar afgeronde cursus of opleiding projectondersteuner / projectmatig werken / projectmanagement

Algemeen

Heb je interesse in deze functie?
Reageer dan via de website van www.zuidprofs.nl voor de meest uitgebreide terugkoppeling.
En let op, want voor onze functies geldt:
  • De meeste functies zijn tijdelijke functies voor een langere periode. Soms met uitzicht op vast.
  • ZZP is niet altijd mogelijk.
  • Goede beheersing van het Nederlands is voor alle functies vereist
  • Ervaring bij een overheidsorganisatie is een grote pré, soms een eis.
  • We ontvangen graag jouw CV in het Nederlands, liefst in Word format.
  • Vermeld je functies en werkzaamheden inclusief jaartallen en maanden, meest recente bovenaan.

Locatie

Zuid-Holland

Je kunt reageren tot

24.10.2024

Contactpersoon

Robot

Benieuwd?

Meer weten over ZuidProfs? Over de manier waarop wij de beste kandidaten vinden voor je vacature? Of wat je mogelijkheden zijn als je via ZuidProfs aan het werk gaat?

Neem contact op